Öfke Düzeyinizi Test Edin

Sizi çok sinirlendiren bir konu var. Sinirlendiğiniz şahıs da sizden büyük ve ona saygısızlık yapmanıza imkan yok. Ani bir patlama yaşamamak için ortamdan uzaklaşıp lavaboya gittiniz. Aynaya baktığınızda aşağıdaki yüz ifadelerinden hangisini görürsünüz?

1.
Öfke Düzeyinizi Test Edin

2.
Öfke Düzeyinizi Test Edin

3.

Öfke Düzeyinizi Test Edin

4.
Öfke Düzeyinizi Test Edin

5.
Öfke Düzeyinizi Test Edin



1. Resim:

Bu kadar öfke sağlığınıza zarar. Boşvermeyi ne zaman öğreneceksiniz? Hayatı bu kadar ciddiye almayın. Farkında değil misiniz siz çabalayıp zorladıkça bazı şeyler tersine gitmeye devam  ediyor. İyisi mi bazen bu hayatta seyirci olmayı tercih edin. Hem insanlar hayata sizin bakış açınızdan bakmıyor diye kimseyi suçlayamazsınız. Onlar da kendilerince haklıdır. Öyle değil mi? Ayrıca size spor öneririz. Belli ki içinizdeki negatif enerjiyi atacak bir etkinliğe sahip değilsiniz.

2. Resim:

Siz hayatla baş etmeyi öğrenmiş hatta bulduğunuz formülleri başkalarına da anlatan birisiniz. Kendinizi dizginlemeyi öyle dozunda ayarlayabiliyorsunuz ki bazen insanlar sizin karşınızda sabrınızdan deliye dönebiliyor. Ancak şöyle tehlikeli bir yanınızda da yok değil hani, siz asla hiç bir şeyi unutmuyorsunuz. Evet bunu kimseye yansıtmıyor olabilirsiniz sadece sabredip bekliyorsunuz o kadar.

3.Resim:

Arasıra öfke patlamaları yaşasanız da pek de öfkeli sayılmazsınız. Sizi mutsuz eden şeyleri zihninizin bir kenarına sıkıştırıp anı yaşamayı başarabilen birisiniz. Ancak o kenara attığınız ufak öfke parçalarının ne zaman gün yüzüne çıkacağı pek belli olmuyor gibi. Öyle ki bu sizi bazen hasta bile edebiliyor; tansiyon iniş çıkışları gibi. Size tavsiyemiz sinirlendiğinizde elinizi yüzünüzü yıkamak. Emin olun çok rahatlayacaksınız.

4. Resim:

Duygusallığınız öyle bir düzeyde ki gözyaşlarınız sevincinize, öfkenize kısaca her şeyinize eşlik etmekte. Sizin o narin bedeniniz sanki bu dünyaya fazla kırılgan gelmiş. Bırakın her şeyi kenara ve güçlü olmaya bakın. Bu şekilde hayata devam ederseniz yaşlandığınızda gözlerinizin altında birer adet göz torbası olacak. 

5. Resim:

Siz mutluluğun formülünü bulmuşsunuz. Tebrikler! Ama şöyle bir konu da var ki siz mutlu olurken başkalarını mutsuz etmektesiniz. Bu kadar umursamaz olmak bazen ağzınızdan yanlış kelimelerin kaçıvermesine sebep olabiliyor. Fomülünüz hoş ama insanları üzdükten sonra ve en değer verdiğiniz insanların anılarında mutsuzluk sebebi olarak kaldığınızda mutlu olmanızın ne değeri kalır ki?















0 yorum :

Yorum Gönder