Ne Kadar Sosyalsin Test Et

Sizi pek de sarmayan bir ortama girdiniz ve ortamdaki konuşmalar size oldukça yabancı. Ancak o ortamdan kaçışınız pek de mümkün görünmüyor aşağıdaki tavırlardan hangisi size ait olur?

1.

Ne Kadar Sosyalsin Test Et

2.

Ne Kadar Sosyalsin Test Et
3.



Ne Kadar Sosyalsin Test Et
4.
Ne Kadar Sosyalsin Test Et

 1. Resim:

Siz aslında içinizde sosyallik akan birsiniz. Ancak bunu ortaya döküp sosyalliğinizi konuşturacak bir ortam bulamıyorsunuz. Siz isteseniz çok popüler olabilirsiniz. Yalnızca yalnızlığı biraz seviyorsunuz. Sizin insanlardan beklentiniz aslında çok basit. O da şu: Siz izin verdiğiniz kadar yakınınızda dursunlar ve siz istemediğinizde anında kaybolsunlar ki bu da çoğunlukla olmuyor gibi.

2. Resim:

Su gibisiniz. Bulunduğunuz her ortamın şeklini alabiliyorsunuz. Ancak bu sadece görüntüden ibaret. O içinizdeki masum asosyallik bazen öyle gün yüzüne çıkıyor ki sıkıldığınız ortamlardan koşarak çıkmak istiyorsunuz. Tabi bu isteğiniz öyle akıllıca ki dışardan bakan hiç kimse bunu anlamıyor. Çünkü siz çok sabırlı birisiniz. Size ufak bir tavsiye, sıkıldığınızda başkasını kırmamak için bu hissinizi belli etmek istemiyorsunuz evet ama bunu kırmadan da başarabileceğinizi unutmayın. 

3. Resim:

Siz ortama değil ortam size ayak uyduruyor. Emin olun çok şanslısınız çünkü birçok insan sizin gibi olmak istiyor ama olamıyor. Çevrenizde de sevilen birisiniz. İnsanlar sizinle olmaktan mutlu. Siz ne kadar sıkıldığınızı düşünseniz de sizde onlarla olmaktan mutlusunuz. Size bizden ufak bir tavsiye: Dostlarınızın kıymetini bilin. Çünkü dost kazanmak kaybetmekten daha zordur.

4. Resim:

Siz öyle birisiniz ki hayatın bir poker oyunu olmadığını anlamışsınız. Hayatta her şeyi akışına bırakmanız sizi bugüne kadar olabilecek tüm zorluklardan rahatça geçirmiş Sosyallikte asosyallikte sizin için çok da önemli değil. Sizin için önemli olan o an. Anı yaşamayı başarabiliyorsunuz. Tebrikler!

0 yorum :

Yorum Gönder