Kayınvalidenizle İlişkinizi Test Edin


Ansızın telefon çaldı. Aa! arayan da kim? Sevgili kayınvalideniz. Yüz ifadeniz aşağıdakilerden hangisi olur?

1.
Kayınvalidenizle İlişkinizi Test Edin

2.
Kayınvalidenizle İlişkinizi Test Edin
3.
Kayınvalidenizle İlişkinizi Test Edin
4. 

Kayınvalidenizle İlişkinizi Test Edin

1. Resim:

Kayınvalidenizle bazen anlaşamadığınız zamanlar olsa da içten içe ona karşı bir sevgi duyduğunuz belli. Ancak bazen sabrınızı fena halde zorluyor gibi. Boşverin, büyüktür diyip geçin. Ne kadar bazen niyetini pek anlamasanız da sizin kötülüğünüzü isteyecek bir kadın olmadıına emin olabilirsiniz. Belki siz de bazen onu kırıyor ve incitiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım emin olun bulacaksınız.

2. Resim:

Kayınvalidenize sinirlendiğiniz veya kırıldığınızda bunu belli etmemeye çalışmanız sizi epey zorlamış hatta sabrınızın son demlerine gelmiş durumdasınız. Biraz kendinizi özletmeye ne dersiniz? Ama şunu da unutmayın ki gözden uzak olan gönülden de uzaktır. Özletin derken tamamen bağları koparın demiyoruz tabiki. En azından bu süreçte kendisine karşı biriktirdiğiniz buzlar erimiş olur. Diğer bir atasözümüzü de unutmamalısınız tatlı dil yılanı deliinden çıkarır. Belki biraz söz sanatı bekliyordur sizden ne dersiniz?

3. Resim:

Kırk bir kere Maşallahh! diyelim. Siz tam bir örnek alınacak gelin-kaynana ilişkisindesiniz. Onun dostane ve candan tavırları sizin güler yüzünüz ve saygınızla birleşince muhteşem bir hal almış. Ne diyelim Allah mutluluğunuzu arttırsın. Ha unutmadan  şunu kulağınıza küpe yapmanız bu muhabbetli halinizin uzun sürmesini sağlayacaktır  -Fazla muhabbet tez ayrılık getirir- Sevin saygı duyun ama abartmayın ve laubali olmayın.

4. Resim

Yılmış bir hal aldığınız her halinizden belli. Sizi bu hale getiren sadece kayınvalideniz olmamalı. Belki buna eşiniz, görümceniz, kayınbabanız ve kaynınız da eşlik etmiş olabilir. Sizin bu durumunuzu düzeltmeniz için köklü değişiklikler yapmanız gerekiyor. Belli ki yolunuz epey uzun. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun.


0 yorum :

Yorum Gönder