Karakter Analizi



İşe öncelikle bir resim seçmekle başlayacağız. Sizin ruhunuzu en çok yansıtan resmi aklınızda tutun.

1.

Karakter Analizi

2.                                                                                                                                                               
Karakter Analizi
     
3.                                                                                                                                                               
Karakter Analizi

4.                                                                                                                                                               
Karakter Analizi




1. Resim:

Hayatın karşısında o kadar güçlü durmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Bırakın su aktığı yere kadar gitsin. Siz zaten elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve o güce sahipsiniz. Etrafınızdaki insanların sizi anlamıyor olmaları ne sizin çok anlaşılmaz ne de onların çok anlayışsız olduğunu gösterir. Belki bir süreçtir zamana yayılan bekleyin sabredin. Sizde o güç var. O gururlu ve hoş duruşunuzdan ödün vermeden izleyin hayatı bir kenara çekilerek bakarsınız hayat böyle daha güzel olur ne dersiniz?

2. Resim:

Her gün insanların farklı yönlerini ve yüzlerini görmekten bıkmış gibi görünüyorsunuz. Dünya bile yuvarlakken insanların bu kadar farklılaşabileceğini anlamanız pek de zor olmasa gerek. Bir gün içinde her dakikanız farklı ruh haliyle geçse de her sabah uyandığınızda yeni bir sabaha başladığınızı unutmayın. Her sabah yeni bir başlangıç sayılır. Siz gülümseyin hayata ve biraz da boşverin. Her yükü omuzlamak omzunuzu ağrıtmış olmalı.

3. Resim:

Siz öyle birisiniz ki durulacak ve konuşulacak yerleri çok iyi biliyorsunuz. Her ne kadar insanlar sizi bazen fazlaca zorlasa da siz asla buna kanmayın. Mantığınız öyle üst düzeydeki sanki kalbiniz uykuya yatmış gibi. Çünkü kalbinizi dizginleyebildiiniz aklınız sizi yanlış adım atmaktan koruyor. Doğru yoldasınız. Ancak biraz da hayatla alay etmeye ne dersiniz?

4. Resim:

Pembe gözlükleriniz size çok yakışmış. Hayata böyle sevecen ve dolu bakmanız sizi hep zinde tutuyor Bazen yorulsanız da karakterinizdeki o güçlü tavır size yeniden can katıyor. O güzel gülüşünüzü kimsenin bozmasına asla izin vermeyin. Yalnız bu aralar karamsarlığa düşme yolunda hissederseniz kendinizi "Dur!" diyin. Yaşam kısa ve zaman az. Tadını çıkarın







0 yorum :

Yorum Gönder